top of page
bakken

KOKOS-RUM ROTSJES

Altijd al de kokos rotsjes lekker gevonden? Probeer ze nu zelf maar dan met Afzakkertje erbij!

INGREDIËNTEN:

1 ei

100 gr honing

50 gr boter

2 el Afzakkertje

Geraspte schil van een sinaasappel

100 gr bloem

100 gr kokosvlokken

​

​

Porties: 30 rotsjes

Bereidingstijd: ca. 15 minuten

TYPE:

GEBAK, KOEKJES

POPULARITEIT:

MOEILIJKHEIDSGRAAD:

BEREIDINGSWIJZE:

1

2

3

Roer het ei, de honing en het Afzakkertje door elkaar.

 

Roer de geraspte sinaasappelschil, de bloem en de kokosvlokken erdoor en roer tot u een glad beslag heeft.

​

Schep hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat en bak die ca. 15 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

(hete lucht oven 160 graden)

bottom of page