bakken

KOKOS-RUM ROTSJES

Altijd al de kokos rotsjes lekker gevonden? Probeer ze nu zelf maar dan met Afzakkertje erbij!

INGREDIËNTEN:

1 ei

100 gr honing

50 gr boter

2 el Afzakkertje

Geraspte schil van een sinaasappel

100 gr bloem

100 gr kokosvlokken

Porties: 30 rotsjes

Bereidingstijd: ca. 15 minuten

TYPE:

GEBAK, KOEKJES

POPULARITEIT:

MOEILIJKHEIDSGRAAD:

BEREIDINGSWIJZE:

1

2

3

Roer het ei, de honing en het Afzakkertje door elkaar.

 

Roer de geraspte sinaasappelschil, de bloem en de kokosvlokken erdoor en roer tot u een glad beslag heeft.

Schep hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat en bak die ca. 15 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

(hete lucht oven 160 graden)